A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Spirituális elvonulás hétvége

Lépj ki a hétköznapok mókuskerekéből, és kapcsolódj ki!

Lépj ki a hétköznapok mókuskerekéből, és kapcsolódj ki!

Páratlan lehetőség, hogy szünetet tarts, és megtapasztalj egy magasabbrendű valóságot. Hagyd otthon az elektromos kütyüket, és próbáld ki a szerzetesi életet egy hétvégére! Látogass el hozzánk egy igazán egyedi és felejthetetlen élményért!

Információ az elvonulásról

Kapcsolódj ki és frissítsd fel belső önismereted!

Ez az elvonulás egy igazi lehetőséget biztosít számodra, hogy megtapasztald mit jelent teljes időben a kelet spirituális bölcsességének gyakorlása. Élj egy hétvégén át a Krisna Völgy kapujában és tanulj közvetlenül a helyi gyakorlóktól. Merülj el az indiai védikus filozófia világában, tanulj a szentírásokból mely minden jóga gyakorlat alapja, és fedezd fel a keleti igazságok legmélyebb útjait. Ezek az igazságok lélekfelemelők és elhozzák az igaz és jelentőségteljes boldogságot életedbe.   

A mindennapi résztvevők csatlakozhatnak a reggeli meditációs alkalmakhoz a templom szobában, megismerkedhetnek egy speciális bevezető alkalom keretén belül a  mantra meditációval. Egy napon keresztül két elméleti  alkalom során a Védikus filozófia alapjait veszik át. A résztvevőknek lehetősége van részt venni a Karma jóga órán, nem saját magunk előnyére, hanem a Legfőbb számára és a kirtan jógán pedig szent mantrák gyülekezeti éneklésére. 

Csatlakozz hozzánk mindezek megtapasztalására és még többre – önmagadért. 

*Ez az elvonulás kizárólag felnőttek számára lett összeállítva, ám ugyanakkor 16 éves kortól is engedélyezett a részvétel szülői beleegyezéssel. Férfiak és nők számára külön elvonulásokat is kínálunk.
*Kérünk, hozz kinti munkához megfelelő ruhát és cipőt

Közelgő elvonulás időpontok

2022. április 28.- május 1.
2022. június 3.-6.
2022. augusztus 4.-7.
2022. október 13.-16.

Részvételi díj

53.300 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Négy napos elvonulás (három éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

Lila Suka Dász

Előadó

Atula Krisna Dász

Mentor

Antardhi Dász

Ökrös-szekér túravezető

Bálamódaka Dász

A zöldségeskert vezetője

Gopáli Dévi Dászi

Étteremvezető és szakács