A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
GYIK

Az elvonulás ára tartalmazza az összes étkezést és programot, mint például a szemináriumokat, ökrösszekér túrát. Valamint tartalmazza az összes szükséges anyagot, mint az agyag, henna festék, vízfesték, satöbbi. 

Kivétel a Spirituális elvonulás hétvégénk, ahol az elvonulás ára tartalmazza a szállást is.

A szobák árait lent találod. Kérlek vedd figyelembe, hogy a hálótermi ágyak kivételével minden ár az egész szobára vonatkozik, függetlenül a vendégek számától.

  • Kamala Bhavan, hálóterem agyak – 3.750 Ft/éj.
  • Kamala kutir kétágyas szoba – 9.250 Ft/éj.
  • Kamala Kutir kétágyas szoba fürdővel – 13.125 Ft/éj.
  • Gurudeva Bhavan egyágyas szoba fürdővel – 31.875 Ft/éj.
  • Gurudeva Bhavan kétágyas szoba fürdővel – 23.750 Ft/éj.
  • Gurudeva Bhavan kétágyas szoba – 23.750 Ft/éj.
  • Gurudeva Bhavan háromágyas szoba – 31.875 Ft/éj.

A Spirituális elvonulás hétvégén a szállás árát magába foglalja az elvonulás díja.

A hálótermi ágyak 6 fős hálóteremben találhatóak. Az összes többi szoba egész szobaként foglalható, nem pedig ágyanként. Ha egyedül érkezel és szeretnél valakivel osztozni a szobán, kérünk foglalj hálótermi ágyat, máskülönben egy egész szobát tudsz foglalni, opcióink egyikét kiválasztva.

Kivétel a Spirituális elvonulás hétvége, ahol a szállás közös szobában van. Ha ismerősöddel érkezel, javasoljuk hogy foglaljátok le ugyanazt a szobát.

A szolgáltatás kötbérmentes lemondására az érkezést megelőző 20. napig van lehetőség. 20-5 napon belüli lemondás esetén az elutalt összeget a banki költségekkel és kötbérrel csökkentve utaljuk vissza, a kötbér mértéke 50%. 

5 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. 

Ha nem tudsz részt venni az elvonuláson lehetőséged van a helyed továbbadni/értékesíteni. Ebben az esetben mindenképp jelezned kell a név és egyéb adatok változását.

Az elvonulás egész díja a foglaláskor fizetendő. Banki átutalás esetében egy hét átfutási időt tudunk biztosítani. Ha nem kapjuk meg az utalásod egy héten belül, sajnos törölnünk kell a foglalásod. 

Elfogadunk bankkártyát, PayPal és banki átutalást. Aznapra csak akkor tudsz már csak foglalni, ha van szabad hely az elvonulásra, és készpénzben tudsz fizetni.

Minden elvonulásunkra a minimum létszám 4 fő.
A maximum létszámot az alábbi listán találod meg:
Spirituális elvonulás hétvége – 8 fő
Bevezetés a meditáció gyakorlásba – 12 fő
Hétvége a belső harmóniáért – 12 fő
Krisnakerti workshopok – 12 fő
Élmény agyagozás – 5 fő
Önfenntartó ruhakészítés – 8 fő
Henna workshop hétvége – 12 fő
Élményfestés vízfestékkel – 8 fő
Ayurvedic főzés – 12 fő
Mandala festés – 8 fő
Barangolások Krisna-völgyben – 20 fő

Ha nincs minimum 4 jelentkező a kezdést megelőző vasárnap, az elvonulást töröljük és a már kifizetett díjakat visszatérítjük.

Az elvonulásokra kérünk érkezz visszafogott ruházatban, mely eltakarja a kihívó testrészeket. 

Hozz kényelmes ruhákat és cipőt.

Kérjük, hozz zseblámpát, hiszen a farmon nincs közvilágítás. 

A Kamala Bhavan és Kamala Kutir vendégei hozzanak törülközőt, mivel ezt nem tudunk biztosítani. Alternatív törülközők bérelhetők 100 HUF/db-ért a vendéghézban.

Ha bármi egyéb dolog szükséges, azt az adott elvonulás oldalán jelezzük.

Sajnos nem áll módunkban külön étkezést biztosítani jelenleg. Az összes ételünk vegán, néhány preparáció tartalmazhat ahimsa (erőszakmentes) tejet a farm teheneitől.

Természetesen, bármelyik elvonulásunkra tudsz foglalást intézni, a megjegyzés rovatban kérünk jelezd, hogy ajándék lesz. Kérjük, tüntesd fel az ajándékozott nevét is Fizetés után e-mailben küldjük el neked a digitális ajándékkártyát.

Nincs szükség védettségi igazolványra a vendégházainkban, se Krisna-völgy területén. Bármikor részt vehetsz a programjainkon, az oltási kártya nélkül.