Regisztrálj az elvonulásokra

Ismerje meg elvonulásainkat

GYIK

Az elvonulás ára tartalmazza az összes étkezést, szállást és programot, mint például a szemináriumokat, ökrösszekér túrát. Valamint tartalmazza az összes szükséges alapanyagot, mint például henna festék, vízfesték, stb. 

A szállás közös szobában van. Ha ismerősöddel érkezel, javasoljuk, hogy foglaljátok le ugyanazt a szobát.

A szolgáltatás kötbérmentes lemondására az érkezést megelőző 30. napig van lehetőség. 30-7 napon belüli lemondás esetén az átutalt összeget a banki költségekkel és kötbérrel csökkentve utaljuk vissza, a kötbér mértéke 50%. 

7 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. 

Ha nem tudsz részt venni az elvonuláson, lehetőséged van a helyedet továbbadni / értékesíteni. Ebben az esetben mindenképp jelezned kell a név és egyéb adatok változását.

Az elvonulás teljes díja a foglaláskor megfizetendő. Banki átutalás esetében egy hét átfutási időt tudunk biztosítani. Ha nem kapjuk meg az utalásod egy héten belül, sajnos törölnünk kell a foglalásod. 

Elfogadunk bankkártyát, PayPal, banki átutalást és Szép Kártyás fizetést. Aznapra akkor tudsz már csak foglalni, ha van szabad hely az elvonulásra, és készpénzben tudsz fizetni.

  • A spirituális, a meditációs, a hatha jóga és a párkapcsolati elvonulásokon a minimum létszám 4 fő, a maximum létszám pedig 8 fő.
  • A családi és az önmegvalósítás és a kelet művészete elvonulás minimum létszáma 8 fő, a maximum létszám pedig nincs korlátozva.
  • A kartik parikrama elvonulás minimum létszáma 10 fő, a maximum létszám pedig nincs korlátozva.

Amennyiben nem gyűlik össze a minimális jelentkező a kezdést megelőző vasárnapig, az elvonulást töröljük, és a már kifizetett díjakat visszatérítjük.

Az elvonulásokra kérjük, hogy visszafogott ruházatban érkezz, mely eltakarja a kihívó testrészeket!

Kényelmes ruhával és cipővel készülj.

Kérjük, hozz magaddal zseblámpát, hiszen Krisna-völgyben nincs közvilágítás!

Ha bármi különleges eszközre lesz szükség, azt az adott elvonulás oldalán jelezzük.

Jelentkezésedkor jelezd felénk, ha speciális étrendet követsz, és megpróbáljuk Neked ezt biztostani. Összes ételünk vegán, néhány fogás azonban tartalmazhat ahimsa (erőszakmentes) tejet, mely a saját erőszakmentes tehenészetünkből származik.

Természetesen, bármelyik elvonulásunkra tudsz foglalást intézni, a megjegyzés rovatban kérjük, jelezd, hogy ajándék lesz! Kérjük, tüntesd fel az ajándékozott nevét is! Fizetés után e-mailben küldjük el Neked a digitális ajándékkártyát.

Nincs szükség védettségi igazolványra sem a vendégházainkban, sem Krisna-völgy területén. Bármikor részt vehetsz a programjainkon, az oltási kártya nélkül is.