A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Elvonulások

Spirituális elvonulás hétvége

Páratlan lehetőség, hogy szünetet tarts, és megtapasztalj egy magasabbrendű valóságot. Hagyd otthon az elektromos kütyüket, és próbáld ki a szerzetesi életet egy hétvégére! Látogass el hozzánk egy igazán egyedi és felejthetetlen élményért!

Bevezetés a meditáció gyakorlatába

Gyere el egy hétvégére, és tedd magadévá  a meditáció időtlen gyakorlatát, amivel a belső felfedezés, a mélység, és fejlődés  természetesen bekövetkezik. 

Ez a foglalkozás neked szól, ha hiánypótló igényességgel szeretnéd megismerni a meditálást a maga hagyományos teljességében, igazán mélyre mutató távlataival.

Hétvége a belső harmóniáért

Tapasztald meg a meditáció mélységét! Kapcsolódj össze belső önvalóddal, miközben körbevesz Krisna-völgy gyönyörű természete! Tudj meg mindent a mantra meditációról, és még annál is többet!

Önfenntartó ruhakészítés

El gondolkodtál  valaha azon, hogyan lehet a termékeket előállítani, ahelyett, hogy csak megvennénk őket a boltban? Szeretnéd kipróbálni, akárcsak egy hétvégére, hogy milyen lehet amikor minden amit használunk, otthon állítjuk elő?

Gyere el az önellátó hétvégénkre és megnézheted, hogyan készülnek a Syama Handmade textilműhely ruhái gyapjúból és kenderből.

Textilmintázó workshop

A ruhák festése egy ősi művészet, amely örökké aktuális. Lépj be a természetes festékek világába. Tanuld meg, hogyan készíts saját ruhafestéket természetes alapanyagokból, például növényekből. Tanuld meg saját ruháid mintázását. Tanuld meg, hogyan készíts saját egyedi ruhákat. Tölts el velünk egy önellátó hétvégét Krisna-völgyben.

Élményfestés vízfestékkel

Krisna Völgy békés környezete  tökéletes hely egy hétvégi vízfestés workshopra. Élvezd a magyar vidék nyugalmát és Krisna Völgy farm spirituális atmoszféráját és kerülj hangulatba a festéshez egy hétvégre. Első nap festés velünk, második nap Krisna Völgy felfedezése!

Henna workshop hétvége

Kezd el most, és te is henna művésszé válhatsz. Tanuld meg, hogyan készíthetsz gyönyörű henna dekorációkat testre magadnak, barátaidnak, vagy akár professzionálisan. Kezd a henna utazásod velünk Krisna-völgyben és lépj be a keleti művészet csodálatos világába.

Mandala festés

Gyere el Krisna Völgybe egy hétvégére és fedezd fel a mandala festés ősi művészetét. Tanulj egyik helyi művészünktől a mandala festésről, ahol a tapasztalt iránymutatása alatt saját magad készíthetsz mandalát a workhop két gyakorlati alkalma során.  Fejezd be a hétvégét egy különleges vezetett Krisna Völgy túrával.

Ájurvédikus konyha

Szeretnéd elkezdeni a vegán táplálkozást de nem tudod hogyan, vagy hogy mit főzz? Már vegán vagy de szeretnéd fejleszteni főzési tudásod és változatossabb menüket összeállítani? Ajurvédikus, vegán főzőtanfolyamunk megtanít India ízeire és a főzés mint sprituális gyakorlat tradíciójára. 

Barangolások Krisna-völgyben extra

Minden héten más kalandtúra. Gyere és vegyél részt Krisna-völgy életében egy hétvégén, illetve ismerd meg kultúránkat és lelki gyakorlatainkat. Próbáld ki csoportos túráinkat a recepciótól a templomig, szállj meg a kényelmes vendégházainkban, kóstold meg ízletes ételeinket, és garantáltan felejthetetlen lesz látogatásod!

Készen áll egy nem evilági élményre?