Regisztrálj az elvonulásokra

Ismerje meg elvonulásainkat

Elvonulások

Spirituális elvonulás hétvége

Létezik egy használati útmutató az emberi élethez: ezek a ősi védikus szentírások.  Leírják, hogy miért vagyunk itt, mi az élet célja, és hogy hogyan érdemes cselekednünk benne, hogy a legkevesebb szenvedést és a legtöbb boldogságot hozzuk ki belőle. Kíváncsi vagy ezen kérdésekre adott válaszokra? Spirituális elvonulásunkon elárjuk őket Neked.

Meditáció – út az önvalóhoz

Ha szeretnéd megzabolázni versenylóként száguldó elméd olykor-olykor, vagy kisimítani felkorbácsolt érzelmeid, akkor hasznos eszköz lehet a kezedben a meditáció. De ha csak az “Ismeretlen” kapuit szeretnéd feszegetni, akkor is ajánlom Neked ezt az elvonulást.

Családi Elvonulás

Készüljetek fel egy családi kalandra, amelyet a Krisna-völgy idillikus környezete és a spirituális harmóniája színesít! Legyünk egy kis nyugiban, távol a város forgatagától! Alkoss a családoddal együtt, és hidd el, hogy egy szórakoztató élmény lesz az egész hétvége!

Hatha jóga elvonulás

Aki a  Krisna-völgyi Hatha Jóga Elvonuláson részt vesz, az azt tapasztalja, hogy ez egy sokkal mélyebb régiókat megszólító folyamat, mint egy átlagos hatha jóga tanfolyam. A szokásos fizikai, érzelmi és elmebeli változásokon kívül közelebb kerülhetsz a valódi önmagadhoz, megtalálhatod az életed célját, és felveheted újra a kapcsolatot Istennel. Spirituális élményekkel és tapasztalásokkal gazdagodhatsz!

Sikeres párkapcsolati elvonulás

Ez az elvonulás lehetőséget biztosít Számotokra, hogy különleges időt töltsétek együtt, mélyítve ezzel kapcsolatotokat. A hétvége alatt felfedezhetitek egymás eddig rejtett oldalait és megtanulhatjátok, hogyan kezeljétek ezeket.

Önmegvalósítás és a kelet művészete

Ezt az elvonulást azoknak ajánljuk, akik kicsit gyakorlatiasabbak. Kézműves és művészeti folyamatok segítségével indulunk el az önmegvalósítás útján. Egy érdekes és szórakoztató hétvége elé nézünk, ahol az aktív pihenést kombináljuk a spirituális ismeretekkel.

Készen állsz egy nem evilági élményre?