Regisztrálj az elvonulásokra

Ismerje meg elvonulásainkat

Zircher-Szabó Vanda

Zircher-Szabó Vanda

Workshop vezető: Hatha jóga elvonulás

Kiskorom óta imádtam sportolni: néptáncoltam, röplabdáztam, atlétikáztam és harcművészetet (aikido) tanultam. 19 évesen elvégeztem az IWI (Nemzetközi Fitnesziskola) Fitnesz instruktor képzését, hogy aktívan tudjak tenni mások testi és mentális egészségéért. Nagy örömmel láttam az óráimon részt vevők lelkesedését, fejlődését és sikereit.

Első találkozásom a jógával egy Nyílt jóganapon volt Kaposváron 2019-ben. Érdekes módon a filozófiai előadás volt rám a legnagyobb hatással. Úgy éreztem, hogy itt minden kérdésemre választ kapok, ezért mikor Budapestre költöztem elkezdtem a Nitayoga Stúdió jógaoktató képzését. Csodálatos oktatóktól tanultam, akikre a mai napig hálás szívvel emlékezek. A védikus szentírások esszenciáját, a Bhagavad-gitát tanulmányoztuk, ami tele van napjainkban is releváns ősi bölcsességekkel. Valóban teljesen megváltoztatta az életemet, s úgy gondolom, hogy a lehető legjobb úton haladok. A tanfolyam után Krisna-völgybe költöztem, ahol egy nagy, szeretetteljes családba kerültem. Legjobban lelki témákról szeretek beszélgetni az ide érkező, kedves vendégekkel.

Edzőként a célom az volt, hogy a tanítványaim egészségesek legyenek, jobban érezzék magukat a bőrükben és egy kicsit kiszakadjanak a stresszes hétköznapjaikból. A jógával azonban ennél sokkal többet adhatok másoknak. A jóga által az ember megismerheti eredeti önvalóját, ráébredhet élete igazi céljára, valamint megtalálhatja az örök boldogság forrását.

Én nagyon hálás vagyok, hogy elkezdhettem ezt a csodálatos lelki utazást, és remélem másoknak is segíthetek ebben.

Szeretettel várlak a Hatha-yoga elvonulásra, ami garantált, hogy egy életre szóló élmény lesz!