Regisztrálj az elvonulásokra

Ismerje meg elvonulásainkat

Bhaktipāda Gosvāmī

Bhaktipāda Gosvāmī

Előadó

Bhaktipāda Gosvāmī az egykori Szovjetunió területén, Ungváron született még a kommunizmus idején. Nagyon fiatalon, már gyermekkorában elkezdte foglalkoztatni ‘az élet értelme’ kutatásával. Számtalan ezoterikus és spirituális könyv elolvasása és folyamat megismerése után 1995-ben Śrīla Prabhupāda könyvei hozták el neki a végső választ. Krisna-völgybe 1997. júliusában költözött átadva magát Isten szolgálatának. Lelki tanítómestere, Ő Isteni Kegyelme Śrīla Sivarāma Swami Maharāja 2021-ben sannyāsa avatásban részesítette, ami azt jelenti, hogy a lemondott rend tagjaként életét teljes mértékben a Szent Név terjesztésének szenteli. Ekkor kapta a gosvāmī címet, ami szanszkritul azt jelenti: az, aki uralja az érzékeit.

Fő tevékenysége a Krisna-tudat mind szélesebb körben történő bemutatása, számtalan személyiségfejlesztő és önismereti tréninget, valamint yoga nyíltnapot, szemináriumot tart. Ezen alkalmakkor az ősi indiai szent könyvek (Védák) tudását érthetően és életszerűen adja át a mai kor nyugati embereinek. Rendszeresen tart előadásokat a Bhagavad-gītā és más szentírások alapján. Facebook (https://www.facebook.com/Atudatoseletmod) és YouTube (https://www.youtube.com/@Bhaktipad) csatornáin ezek akár élőben, akár felvételről nézhetőek.

Neki köszönhetően sok ember ismerte meg a boldog élet törvényeit. A mai online világunkban érdemes megragadni az alkalomat vele személyesen is találkozni.