A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Textilmintázó workshop

Térj vissza az alapokhoz!

A ruhák festése egy ősi művészet, amely örökké aktuális. Lépj be a természetes festékek világába. Tanuld meg, hogyan készíts saját ruhafestéket természetes alapanyagokból, például növényekből. Tanuld meg saját ruháid mintázását. Tanuld meg, hogyan készíts saját egyedi ruhákat. Tölts el velünk egy önellátó hétvégét Krisna-völgyben.

Információ az elvonulásról

Tanuld meg, hogyan festheted a saját ruháidat

A hétvégi workshop első napján megtanítjuk neked, hogyan tudod elkészíteni a saját nyomott mintás kendődet, terítődet, vagy más textíliákat kézi faragású nyomódúcokkal. A nyomódúc használata egy ősi, hagyományos festési technika. A ruházat, terítők és kendők megfestéséhez pedig olyan természetes festékeket használunk, amelyek előnye például, hogy a bolti, vegyi ruhafestékekkel szemben nem allergizálnak. Nem utolsó sorban a workshopon való részvétellel egy olyan hagyományt, tudáskincset ismersz meg és őrzöl meg, amelyet ma már csak dédanyáink őriznek. Ne hagyd, hogy elfelejtsük ezt a tudást, add át az utókornak!

Miről tanulhatsz majd a workshop során?

  • A növényi és a szintetikus festékekről
  • A dúcnyomás fortélyai
  • Saját mintájú nyomódúcok elkészítéséről egyszerűen

A hétvégi workshop  második napján a Krisna-völgy egészére kiterjedő túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa egyik legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába.

*A workshop Somogyvámos falu területén lesz megtartva pár perc sétára Krisna-völgy kapujától és a Kamala Vendégháztól.
*A workshop második napja a Krisna-völgy ökofarmon belül lesz megtartva.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. június 24-26.
2022. július 8-10.

Részvételi díj

44.000 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Egy napos workshop (szombat)
Részvételi díj

20.000 Ft

Az ár tartalmazza:
  • 5 órás workshop
  • Étkezés (reggeli, ebéd és vacsora)

Ha egy éjszakás tartózkodást szeretnél hozzáadni a vendégházban  péntek esti érkezéssel azt az alábbi gombra kattintva teheted meg. Ügyelj arra, hogy ne adj hozzá elvonulást a fizetés során.

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott