A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Önfenntartó ruhakészítés

Tanuld meg velünk, hogyan válhatsz önellátóvá!

Elgondolkodtál valaha azon, hogyan lehet a legegyszerűbb hétköznapi használati tárgyakat és termékeket előállítani, ahelyett, hogy csak megvennénk őket a boltban? Szeretnéd kipróbálni egy hétvége során, hogy milyen lehet, amikor minden ruházati termék és textília, amit csak használunk, azt mi magunk, otthon állítjuk elő? Nemezelés, szövés, fonás, ezeket a kézműves technikákat már régen elfelejtettük. Gyere el az önellátó hétvégére és megnézheted, hogyan készülnek a Syama Handmade textilműhely meseszép gyapjú és kender ruhaneműi.

Információ az elvonulásról

Tanuld meg velünk, hogyan válhatsz önellátóvá!

Manapság már csak nagyon kevesen tudják, hogyan lehet ruháinkat önfenntartó módon elkészíteni. Az Önfenntartó ruhakészítés hétvégén bepillantást nyerhetsz a saját termesztésű lenből, kenderből és nyers gyapjúból készülő textíliák elkészítési eljárásába.

A hétvégi workshop első napján megtanulhatod, hogyan dolgozz gyapjú és len anyaggal. Olyan témákról lesz szó, amelyek a gyakorlatban is bemutatásra kerülnek, mint a kender termesztése és betakarítása, a nyers len feldolgozása, a gyapjúfonás és  a nyersanyagok kinyerése.

A hétvégi workshop  második napján a Krisna-völgy egészére kiterjedő túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa egyik legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába.

*A workshop Somogyvámos falu területén lesz megtartva pár perc sétára Krisna-völgy kapujától és a Kamala Vendégháztól.
*A workshop második napja a Krisna-völgy ökofarmon belül lesz megtartva.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. március 11-13.
2022. május 6-8.

Részvételi díj

44.000 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Önfenntartó ruhakészítés

Egy napos workshop (szombat)
Részvételi díj

20.000 Ft

Az ár tartalmazza:
  • 5 órás workshop
  • Étkezés (reggeli, ebéd és vacsora)

Ha egy éjszakás tartózkodást szeretnél hozzáadni a vendégházban  péntek esti érkezéssel azt az alábbi gombra kattintva teheted meg. Ügyelj arra, hogy ne adj hozzá elvonulást a fizetés során.

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott