A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Mandala festés

Lépj be velünk a mandala festés világába!

Gyere el Krisna-völgybe egy hétvégére és fedezd fel a mandalafestés hagyományos művészetét. Tanulj tapasztalt, helyi művészünktől, akinek az iránymutatása alatt mindent megtudhatsz a mandalafestés tradicionális technikáiról és elkészítheted saját mandaládat a workhop két gyakorlati alkalma során. Fejezd be a hétvégét egy különleges vezetett Krisna-völgyi túrával. Pihenj hazánk egyik legszebb ökofalujában.

Információ az elvonulásról

Fedezt fel velünk a mandalafestés szépségét és misztériumát!

A mandalafestés tanfolyamon elsőként a pontfestés technikájával fogunk megismerkedni, de kitérünk a a technika mögött meghúzódó spirituális motivációra is.

Különböző mandala típusok léteznek, így például gyógyító, szerető, tanító hatású mandalák. Öt fő összetevője van: szimmetria, geometria, szín, szám és szándék.

Ezekre fogunk fókuszálni és a festés eszközének segítségével meditálni, hogy egyensúlyba tudjuk hozni az elménket. 

Miért egy fontos, szakrális szimbólum a mandala?

A mandala sok buddhista és hindu számára az univerzum szimbóluma, amelyet pl. vallási ceremóniák és rítusok alkalmával festenek fel. Lehet díszítő elem és a megszentelt tér szimbóluma is, ennél fogva készítésének külön szabályai vannak, és ebben rejlik valódi jelentősége. A legtöbb mandala színes, részletes geometriai mintával rendelkezik. Egyes spirituális hagyományok a mandalákat meditációra vagy a spirituális tér kijelölésére használják. Maga a mandala szó szanszkritul egyszerűen “kört” jelent.

Hogyan zajlik majd a mandalafestő hétvége?

  • A hétvége első napján két mandalafestő workshopon fogsz részt venni.
  • A hétvégi workshop  második napján a Krisna-völgy egészére kiterjedő, feledhetetlen túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa egyik legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába. A túra lényegében egy séta, amely legnagyobb részt sík terepen történik, kellemes, nem túl megerőltető útvonalon.

* a fazekas  workshop Somogyvámos falu területén lesz megtartva pár perc sétára a Krisna- Völgy belépő kapujától és a Kamala vendégháztól. 
* A workshop második napja a Krisna Völgy farmon belül lesz megtartva.
*kérlek hozz magaddal kötényt.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. március 25.-27.
2022. május 27.-29.

Részvételi díj

44.000 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Egy napos workshop (szombat)
Részvételi díj

20.000 Ft

Az ár tartalmazza:
  • 5 órás workshop
  • Étkezés (reggeli, ebéd és vacsora)

Ha egy éjszakás tartózkodást szeretnél hozzáadni a vendégházban  péntek esti érkezéssel azt az alábbi gombra kattintva teheted meg. Ügyelj arra, hogy ne adj hozzá elvonulást a fizetés során.

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott