Krisnakerti workshopok extra

Tartalmas és hasznos kikapcsolódást kínálunk a kert szerelmeseinek!

Rendkívüli környezetben hiteles és kivételes tapasztalatokat hallhattok Krisnakert főkertészétől Bálamodaka Dász-tól. Gyertek, töltsünk el együtt egy igazán termékeny napot!

Tanulj!

Lazíts!

Élvezd!

Információ az elvonulásról

Színes programkínálattal várunk

1 napos programjaink 

Az egynapos extra program magában foglalja a workshop általánosan meghirdetett tartalmát PLUSZ egy éjszaka szállást, vacsorát az érkezés napján és reggelit.

Megfordult a fejedben, hogy saját magokat termessz kiskertedben? Akkor itt a helyed!
A nap folyamán előadásokat hallhatsz arról, hogy Krisnakertben ezt hogyan valósítjuk meg.
Témakörök: magfogás feltételei, fajtatisztaság megőrzése, hogyan termesszük, -gyűjtsük és -tároljuk a magokat.

Igazi, vitaminokban és tápanyagokban gazdag egészséges zöldségek, melyeket valójában bárki meg tud termelni magának otthonában.
Ezen a napon betekintést adunk, hogy Krisnakertben hogyan valósítjuk meg mindezt bio, vegyszermentes módon.
Témakörök: tervezés, eszközpark, talajélet-komposztálás, ágyás előkészítés, vetés-palántázás, kártevők-betegségek megelőzése.

Krisnaket fő mottója: Lehet másképpen is gondolkodni!
Tudtad, hogy a klímaváltozás hatására egyre több növényt lehet télen is megtermelni? Itt az idő, most érdemes készülni a téli veteményes kialakítására!
Témakörök: használható technológiák; mit érdemes őszre, télre, tél alá vetni;  mindezt kis energia, és költséghatékony megoldással.

2 napos programunk

A kétnapos extra program magában foglalja a workshop általánosan meghirdetett tartalmát PLUSZ két éjszaka szállást, vacsorát az érkezés napján és 2 reggelit.

Ez a program mintegy folytatása az Általános Biokertész Workshopnak!
Tanulmányozzuk a természet ritmusát, megmutatjuk, hogyan tudjuk fenntartani illetve fejleszteni a növény és állatvilág közötti csodálatos együttműködést.
Készítünk komposztot, megvizsgáljuk közelebbről a talajéletet, gyarkorlatba helyezzük és mélyítjük a vetés, palántázás, növényvédelem témaköröket.

Közelgő elvonulás időpontok
  • 2021. július 9-10: Magfogás a zöldségkertben workshop
  • 2021. július 23-24: Általános biokertész workshop
  • 2021. augusztus 6-8: Megújuló kertészet – hétvégi workshop
  • 2021. augusztus 13-14: Téli növénytermesztés előkészítése workshop
Részvételi díj

1 napos: 25.400.- Ft – 73.800.- Ft
2 napos: 53.250.-Ft – 152.500.-Ft
(Az árak a szállás típusától függően változnak, és a pontos árak megtalálhatóak a regisztrációs űrlapon.)

Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

1 Napos

15:00 – 17:00Megérkezés
17:00-17:30 Vacsora
8:30 – 9:30Reggeli
9:30 – 10:00gyülekező (kertészeti faháznál)
10:00-13:00 előadások + gyakorlat
13:00-14:00Ebéd
14:00-17:00 előadások + gyakorlat

2 Napos

15:00 – 17:00Megérkezés
17:00-17:30 Vacsora
8:30 – 9:30Reggeli
9:30 – 10:00gyülekező (kertészeti faháznál)
10:00-13:00 előadások + gyakorlat
13:00-14:00Ebéd
14:00-17:00 előadások + gyakorlat
8:30 – 9:30Reggeli
9:30 – 10:00gyülekező (kertészeti faháznál)
10:00-13:00 előadások + gyakorlat
13:00-14:00Ebéd
14:00-17:00 előadások + gyakorlat
Ismerd meg a tagjainkat!

Foglalkozásvezetők

Bálamódaka már 15 éve szolgál a zöldségeskertben. Ismeri a kertek minden zegét-zugát, és az összes termesztett zöldséget, hiszen maga válogatta össze a különféle fajta zöldségeket. Egyre többet tanulva a kertészkedés témájáról, jól ismeri az ökológiai és biokertészeti megoldásokat, és emiatt folyamatosan alakítja és fejleszti a kertészkedés módszereit. Ha csatlakozunk hozzá a kertben, akkor az nem csak kemény munka és szórakoztató élmény lesz, hanem tanulás és kaland is.

Bálamódaka DászA zöldségeskert vezetője

Vendégház személyzet

Az eredetileg Izraelből származó Sukhajanti három éve a közösségünk tagja. Körbeutazta a világot és számtalan helyen megfordult már, így bizton állítja: Krisna-völgy páratlan hely! Boldogan segít majd titeket a vendégházzal kapcsolatos kérdésekben.

Sukhajanti Dévi DásziVendégház vezető

Étterem személyzet

Gopáli nagyon szeret friss, helyi, szezonális zöldségekből, gyümölcsökből főzni, és örömét leli benne, ha vendégeit finom, laktató és egészséges ételekkel kínálhatja. Orosz származású, több mint hét országban élt és főzött, ami alatt értékes tapasztalatokat szerzett a helybeli konyhák sajátosságáról. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyra fogod értékelni főzőtudományát. Szívesen válaszol a kérdéseidre az étteremmel, valamint az ájurvédikus étkezéssel és táplálkozással kapcsolatban.

Gopáli Dévi DásziÉtteremvezető és szakács

Habár Lila-sakti a közösségünk egyik legfiatalabb tagja, a szolgálata mégis nagyon fontos és nélkülözhetetlen. Felügyeli az étterem napi működését, ügyelve arra, hogy minden apró részlet a helyén legyen és a vendégek mesés élményben részesüljenek. Nagyon szeret rajzolni, művészi tehetsége az étterem díszítésében is megtalálható. Németországban nőtt fel magyar szülők gyermekeként, így nemcsak magyarul, de németül és angolul is folyékonyan beszél. Örömmel segít bármilyen étteremmel kapcsolatos témában.

Lila Sakti Dévi DásziÉtterem ügyintéző