A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Hétvége a belső harmóniáért

Lépj újra kapcsolatba belső önvalóddal!

Tapasztald meg a meditáció mélységét. Kapcsolódj össze belső önvalóddal, miközben körbevesz Krisna-völgy gyönyörű természete. Tudj meg mindent a mantra meditáció tradíciójáról és gyakorlatáról.

Információ az elvonulásról

Karmatisztító spirituális élménytábor

Ha szeretnél egy értékekkel teli hétvégi kikapcsolódást, ami kizökkent a mindennapi életből, várunk elvonulásunkra. A tábor folyamán részt vehetsz karmát tisztító és áldásokat adó zarándokutakon, megkóstolhatod az indiai egzotikus ízeket, megismerheted a különleges fűszereket és bepillantást nyerhetsz az ajurvéda alapjaiba. Tudást kaphatsz az 5000 éves ősi írásokból a pszichológia, önmegvalósítás, életmód, belső harmónia és boldogság elérése terén. Mindehhez nem kell messzire utazni, mivel Krisna-völgyben több száz Indiában megtalálható Szent hely lett meghívva, melyek spirituális energetikája nem különbözik az eredetiektől. 

A zarándoklat alatt gyönyörű kis parkokat látogatunk meg, telve dísztavakkal, lugasokkal, egzotikus pavilonokkal, indiai szentéllyel, bambusz alagúttal, virágos kertekkel, kívánságtelejesítő fával és még sok mással. 

A tábor célja a sorsod jobbá tétele, mely nem lemondás, hanem egy kellemes hétvége által tud megvalósulni!

Tervezett elvonulás időpontok

2022. április 8-10.
2022. május 20-22.
2022. augusztus 12-14.
2022. szeptember 16-18.
2022. október 28-30.

Részvételi díj

44.600 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Pénteken

Szombat

Vasárnap

* szabadon választott

Kundavali Devi Dāsī

Vendégvezető

Sukhayanti Devi Dāsī

Vendégház vezető

Gopālī Devi Dāsī

Étteremvezető és szakács