A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Hétvége a belső harmóniáért

Lépj újra kapcsolatba belső önvalóddal!

Tapasztald meg a meditáció mélységét! Kapcsolódj össze belső önvalóddal, miközben körbevesz Krisna-völgy gyönyörű természete! Tudj meg mindent a mantra meditációról, és még annál is többet!

Információ az elvonulásról

Egy spirituális utazás az önvalódban

Ha teljesebb belső békét szeretnél elérni, akkor élj harmóniában környezeteddel, és hozd összhangba magadban a test, a tudat és a lélek egységét. Ha pozitívan szeretnél gondolkodni, akkor határozd meg életcéljaidat, majd gyere el hozzánk, és kapcsolódj ki a mindennapi élet problémáiból és forgatagából.

Hangolódjunk rá belső énünkre, és éljünk tudatosan, magabiztosan, hogy amire csak vágyunk, minden valóra váljon. Krisna-völgy légköre, gyönyörű környezete, valamint spirituális ragyogása csak fokozza az élményt.

Közelgő elvonulás időpontok

2022. április 8-10.
2022. május 20-22.

Részvételi díj

44.600 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Szombat

Vasárnap

* szabadon választott

Kundaváli Dévi Dászi

Vendégvezető

Sukhayanti Dévi Dászi

Vendégház vezető

Gopáli Dévi Dászi

Étteremvezető és szakács

Antardhi Dász

Ökrös-szekér túravezető