A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Henna workshop hétvége

A test dekorálása hagyományos hennával.

Csupán néhány nap alatt te is hennafestő művésszé válhatsz. Tanuld meg, hogyan készíthetsz gyönyörű henna dekorációkat magadnak, barátaidnak, vagy válj professzionális henna művésszé! Kezdd a henna-utazásod velünk Krisna-völgyben és lépj be a keleti művészeti technikák csodálatos világába.

Információ az elvonulásról

Lépj be velünk a Henna varázslatos világába

A hennafestés művészete ősidők óta kíséri a női élet legfontosabb fordulópontjait, mint az esküvő vagy a babavárás. A hennaminták festése közben a művész és vendége egyaránt ellazul és megnyílik egy harmonikusabb tudatállapot felé, ami miatt a henna viselése többé válik, mint esztétikum, és szinte terápiás hatással bír. A henna festésének évszázados hagyományai vannak Indiától a Közel-Keleten keresztül Afrikáig, de ma már a nyugati világban is egyre népszerűbb.

A henna valójában egy gyógynövény, amelyet kiszárítanak és porrá őrölnek, később pedig vízzel és gyógyolajokkal festéket készítenek belőle. Az így készült mintát pedig nem kell örökké viselnünk, néhány havonta megújíthatjuk a díszítést, az alkalomtól függően.

A workshopok során elsajátíthatjátok a természetes hennapép kikeverésének módját, csakúgy, mint a professzionális tölcsér elkészítését. Az itt megtanult receptekkel egészséges és biztonságosan használható festéket készíthettek.

Egy előadást is hallhatsz a magáról a henna növényről, a hennafestés tradíciójáról és a főbb hagyományos stílusirányzatokról. Beszélünk majd arról is, mitől függ, hogy milyen erős lesz a henna színe, és természetesen sokat fogunk gyakorolni, ami elengedhetetlen a profi hennázáshoz. Szabad kézzel festünk majd, először papírra, aztán bőrre, megismerve a különféle felületek sajátosságait.

A cél az, hogy a hétvége során minden tudást megkapjatok, ami ahhoz kell, hogy önállóan és biztonságosan tudjatok dolgozni. Így már csak a gyakorlás választ el titeket attól, hogy kiváló hennafestő váljék belőletek. Ajánljuk a programot hölgyeknek, a tetoválások iránt érdeklődő fiataloknak, tiniknek, anya-lánya programnak, kreatív családi hétvégének.

A hétvége első napján két henna workshopon fogsz részt venni. A hétvégi workshop  második napján a Krisna-völgy egészére kiterjedő túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. február 25-27.

Részvételi díj

44.000 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott