A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Élményfestés vízfestékkel

Csatlakozz hozzánk vízfestésre!

Krisna-völgy békés környezete tökéletes hely egy hétvégi művészeti workshopra. Élvezd a magyar vidék nyugalmát és Krisna-völgy ökofarm spirituális atmoszféráját. Az első napon a festésre koncentrálunk, a második napon pedig felfedezzük Krisna-völgy valóban festői tájait új és új ihletet találva és alkotói témákat merítve a pazar környezetből. Gyere, csatlakozz hozzánk, és próbálj ki új technikákat krisna-völgyi művészünk, Madhavi-lata segítségével. Meg fogsz lepődni, hogy a gyerekkorunkból jól ismert vízfesték, amely egyébként az egészségre teljesen veszélytelen, és környezetbarát anyag, mennyi különféle alkalmazási módot rejt magában, amelyet nem is ismertél. A workshopot bátran ajánljuk fiatalok és gyermekek figyelmébe is, kifejezetten jó anya-lánya program, vagy kreatív családi hétvége.

Információ az elvonulásról

Gyere csatlakozz hozzánk, és próbáld ki a vízfesték technikát a békés Krisna-völgybe

“Firenze szívében tanultam, a díszítőművészeti intézetben, ahol lehetőségem nyílt a hagyományos es modern művészeti technikák elsajátítására. Az akvarellekkel való festés lehetővé teszi, hogy a művész kifejezze magát a finom és lenyűgöző színekkel. A színek bátor használata gyógyír a léleknek és segíti elménk kreatív oldalát a megvalósításban” – meséli Madhavi-lata.

Ezen a tanfolyamon a vízfestés alapjait fogjuk elsajátítani, állatokat, tájképet és növényeket fogunk festeni. A tanfolyam végére saját képeslapot tudtok majd készíteni!.

A hétvége első napján két vízfesték workshopon fogsz részt venni. A hétvégi workshop  második napján pedig a Krisna-völgy egészére kiterjedő túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa egyik legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába. Tarts velünk!

* A fazekas  workshop Somogyvámos falu területén lesz megtartva pár perc sétára a Krisna-völgy kapujától és a Kamala Vendégháztól. 
* A workshop második napja Krisna-völgy farmon belül lesz megtartva.
* Kérünk, hozz magaddal a festéshez egy kötényt, hogy vigyázzunk a ruhádra.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. április 22.-24.
2022. szeptember 9.-11.

Hétvégi elvonulás
Részvételi díj

44.000 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Egy napos workshop (szombat)
Részvételi díj

20.000 Ft

Az ár tartalmazza:
  • 5 órás workshop
  • Étkezés (reggeli, ebéd és vacsora)

Ha egy éjszakás tartózkodást szeretnél hozzáadni a vendégházban  péntek esti érkezéssel azt az alábbi gombra kattintva teheted meg. Ügyelj arra, hogy ne adj hozzá elvonulást a fizetés során.

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

Vasárnap

* szabadon választott