A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Bevezetés a meditáció gyakorlatába

Tanulj meditálni!

Fordíts egy kis időt végre önmagadra, tölts el egy hétvégét az önismeret jegyében! Ez az intenzív meditációs hétvége segít neked átlátni a meditáció működését, hasznát, és célját, és valódi belső békét nyújt.

Gyere el egy hétvégére, és sajátítsd el a meditáció és az elme nyugalmának időtlen gyakorlatát, amely segít az önismeret fejlesztésében, életed valódi értelmének megtalálásában.

Ez a foglalkozás neked szól, ha hiánypótló igényességgel szeretnéd megismerni a meditáció gyakorlatát a maga tradicionális teljességében, úgy ahogy azt több ezer éve végzik minden nap Indiában.

Információ az elvonulásról

Mérföldkő spirituális gyakorlataid során!

Az egyedülálló háromnapos workshop olyan gyakorlatot nyújt, amellyel személyes tapasztalat élhető át a meditáció világában, és hatékonyan vezet el annak mélységeibe. A bhakti jóga (a szeretet és odaadás jógája) tudományára alapozva, a tanfolyam egyszerre nyújt elméleti és gyakorlati ismereteket.

  • A napi foglalkozás egy elméleti bevezetővel kezdődik, melynek során megismerjük az ősi indiai írások meditációra, önismeretre, önfejlesztésre vonatokozó egyetemes tanításait, valamint beszélünk a meditáció kedvező hatásairól és céljáról.
  • Elsajátítunk majd egyszerű technikákat melyekkel az elme lecsendesíthető, valamint megtanuljuk a mantra meditáció elméletét, és annak egyéni és közösségi gyakorlatát egyaránt.
  • Az egyes alkalmak egy gyakorlati résszel zárulnak, melyen minden résztvevő kipróbálhatja az elsajátított módszereket és megtapasztalhatja ezek korai kedvező hatását.

A fenti gyakorlatok segítségével elérhetővé válik, hogy kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életet éljünk. A foglalkozásra a meditáció őshazáját idéző természetes környezetben, Krisna-völgyben kerül sor. A résztvevők betekintést nyerhetnek az itteni közösség életébe, átélhetik a hely csodás lelki atmoszféráját, és egy hétvége erejéig megtapasztalhatják az egyszerű élet és emelkedett gondolkodás életérzését.

Ez a kellemes helyszín és az elvonulás adta környezetváltozás segít bennünket az elmélyülésben. Képesek leszünk természetes módon kapcsolódni Istenhez, elérni egy sorsfordító megtapasztalást, belső átalakulást, és az élet magasabb minőségében való létezést.

A hétvége végén a résztvevők olyan eszközök birtokában indulhatnak haza, amelyekkel a meditáció később, otthon is sikerrel végezhető!

Tervezett elvonulás időpontok

2022. február 4. – 6.
2022. április 15. – 17.
2022. június 24. – 26.
2022. szeptember 23. – 25.

Részvételi díj

37.800 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott

Móhana Das

Mentor

Gopālī Devi Dāsī

Étteremvezető és szakács

Sukhayanti Devi Dāsī

Vendégház vezető