A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Barangolások Krisna-völgyben (extra)

Ismerd meg közelebbről Krisna-völgy misztikus világát!

Minden héten más tematikájú élménysétával várunk. Gyere és kóstolj bele Krisna-völgy ökofalu életébe egy hétvégén keresztül. Sajátítsd el a védikus bölcsességet, az ősi védikus kultúra alapjait és tapasztald meg India több ezer éves lelki gyakorlatainak jótékony hatását. Vegyél részt csoportos körséta programjainkon,  pihend ki magad kényelmes vendégházaink egyikében, kóstold meg ízletes vegán ételeinket, és garantáltan felejthetetlen élmény lesz látogatásod!

Információ az elvonulásról

Különleges élmények 2 napon át

Miért csak pár órára érkeznél hozzánk, amikor 2 napon keresztül is kikapcsolódhatsz nálunk? Változatos tematikájú élménysétáink havi rendszerességgel elérhetők Krisna-völgyben.

Csatlakozz csoportvezetőnkhöz egy 3 órás, exkluzív Krisna-völgyi sétára!
A tematikus kirándulások egy része, a “Krisna-völgyi életmód” elnevezésű körséta a recepció épületétől, vagy közismertebb nevén: “az elefántoktól” indul, és az Isodyana Botanikus Kert, Tehénvédelmi Központ, és a kertészeti egységek megtekintését követően egészen az indiai szentélyig tart, vagyis a Völgy szívébe, a templomépületbe érkeztek meg. Itt a csodálatos látnivalók mellett elérhető néhány praktikus helyszín is, étterem, mosdók és információs pult is.

Lakóövezeti körséta programjaink szerves része a házlátogatás, itt a séta közben minden héten más és más témáról beszélgetünk vendégeinkkel, karmáról, lélekvándorlásról vagy éppen Krisna-völgy önellátási törekvéseiről, öko- és kertészeti praktikákról.

Kinek ajánlott a Krisna-völgyi élménytúra és milyen ruhát vegyek fel?
Az élménysétákon minden korosztályt szívesen látunk, valóban 0-99 éves korig, hiszen kényelmes tempóban haladunk végig az útvonalon, figyelembe véve a résztvevők igényeit. A séta során nagyobbrészt sík terepen haladunk, de néhány rövidebb emelkedővel is számolni kell, emiatt kényelmes cipő viselése, és az időjárásnak megfelelő öltözet viselése javasolt.

Töltsd nálunk az egész hétvégét!
Akik a kétnapos elvonulás csomagajánlat keretében vesznek részt a Barangolások Krisna-völgyben programon, nekik a programon és az ízletes éttermi ebéden kívül, kényelmes szállást is biztosítunk vendégházaink egyikében. Emellett érkezéskor vacsorával várjuk vendégeinket, a túra napján pedig reggelit szolgálunk fel számukra. Így egy békés és pihentető estét és egy inspiráló reggelt tölthetsz el Krisna-völgyben, Európa egyik legnagyobb ökofalvában, még az élményséta megkezdése előtt.

*A Barangolások Krisna-völgyben program aktuális, heti témája megtekinthető facebook oldalunkon az eseményeink között vagy honlapunk főoldalán, a Barangolások Krisna-völgyben kockára kattintva!

Tervezett elvonulás időpontok

Február 12: Vendégszeretet téma (házlátogatás+ indiai úti beszámoló – ingyen lakomáim Indiában)
indulás: szentély elől

Május 7: Mire tanít minket a természet és a bölcsek szíve?

Május 21: Ökrös szekeres élménytúra

Részvételi díj

11.300 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Két/három/négy napos elvonulás (egy/két/három éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Lokabandhu Das

Vendégvezető és workshop vezető

Antardhi Das

Ökrös-szekér túravezető

Gopālī Devi Dāsī

Étteremvezető és szakács

Sukhayanti Devi Dāsī

Vendégház vezető