A Spirituális elvonulás hétvégére regisztrálni ezen a külön oldalon lehet.

Szállásfoglaláskor kérlek add hozzá extra szolgáltatásként a tanfolyamot, annyiszor, ahány résztvevő érkezik. (Tehát ha egy valaki, akkor csak egyszer add hozzá, ha ketten, akkor kétszer, és így tovább.)

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *
Ájurvédikus konyha

Főzz a Krisna-völgyi Govinda étterem séfjeivel, sajátítsd el az egészségedet tápláló ájurvédikus konyha alapjait.

Szeretnéd elkezdeni a vegán táplálkozást, de nem tudod hogyan? Már vegán vagy, de szeretnéd fejleszteni főzési tudásod és változatossabb menüket összeállítani? Ajurvédikus, vegán főzőtanfolyamunk megtanít elcsípni India ízvilágát a tányéron, segít, hogy az Ájurvéda szempontjait szem előtt tartó, egészséges fogások kerüljenek az asztalra, és megtanít a főzés, mint sprituális gyakorlat tradíciójára.

Információ az elvonulásról

Tanuld meg velünk hogyan főzz ajurvédikus ételt

Egészséges, tápláló vegán ételt főzni egy tudomány, amit szakértelemmel kell elsajátítani. Az ajurvédikus főzési technika kombinálja az összes szükséges tápanyagot és összetevőt a tányéron, ételei táplálják a testet, az elmét, és a lelket. Az ájurvédikus konyha lépéseit követve hasznos tapasztalatokat szerezhetünk az ősi indiai konyhaművészetről, attól a pillanattól kezdve, hogy valaki belép a konyhába, egészen addig, amíg az étel a tányérra kerül, s mindez túlmutat az étel puszta elfogyasztásán.

A hétvége első napján egy főző workshopon veszel majd részt Krisna-völgy Govinda éttermében. Egy rövid bemutató után az ájurvédikus főzés főbb elemeiről hallhatsz, majd gyakorlati vizekre evezünk. A résztvevők egy 7 részből álló teljes menüsor elkészítésében segédkeznek a vezető séf mellett, egy 3 órás gyakorlati kurzus keretében. Mindezek után egy sétát teszünk hazánk egyetlen Tehénvédelmi Központjába, a Goshalába, ahol megtanuljuk, hogyan kell tehenet fejni, és mit is jelent az, hogy ahimsa tej, vagyis mit jelent az erőszakmentes forrásból származó tejtermék.

A hétvégi workshop második napján a Krisna-völgy egészére kiterjedő túrán vehetsz részt, ahol betekintést nyerhetsz Európa egyik legnagyobb ökológiai farmközösségének és spirituális központjának a kultúrájába, filozófiájába és életstílusába.

* Kérünk, hozz magaddal jegyzettömböt, tollat és telefont, ha szeretnéd dokumentálni a folyamatokat.
* A megfőzött ételekről ugyanakkor biztosítunk számodra egy-egy nyomtatott receptet, így azt otthon is bármikor elkészítheted.

Tervezett elvonulás időpontok

2022. március 4 – 6. – Fűszerekkel barátkozni

Részvételi díj

44.300 Ft

A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.

Az ár tartalmazza:

  • Három napos elvonulás (két éjszaka)
  • Étkezés
  • Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

Péntek

Szombat

* szabadon választott

Vasárnap

* szabadon választott

Sanātana Das

mentor

Móhana Das

Mentor

Gopālī Devi Dāsī

Étteremvezető és szakács

Sukhayanti Devi Dāsī

Vendégház vezető