A természet IQ-ja

Az intelligens tervezettség felfedezése

Szánj egy hétvégét arra, hogy megismerd az élővilág eredetére vonatkozó legújabb, izgalmas tudományos felfogást! Egy forradalmi, közérthetőn kommunikáló tudóscsoport szerint az élőlények jellegzetességei egy mögöttes értelem működésére utalnak. Ne maradj le a felfedezésről!

Kapcsolódj ki!

Gondolkodj velünk közösen!

Érts meg többet az élet eredetéről!

Információ az elvonulásról

Irányítatlan evolúció vagy intelligens tervezettség?

A tankönyvekben olvasható evolúcióelmélet szerint minden faj irányítatlan természeti folyamatok révén jött létre. A biológia legújabb felismerései szerint azonban az élő szervezetek komplexitása és a genetikai információ logikai okokból nem jöhetett létre véletlenszerű folyamatok révén. Ismerd meg az intelligens tervezettség mellett szóló, valamint a darwinizmust megkérdőjelező érveket! Krisna-völgy csodálatos természeti környezete rásegít az élővilágról szóló, elmélyültebb gondolkodásra. Kalauzunk Dr. Tasi István, a nagy sikerű “A természet IQ-ja” című könyv szerzője, az intelligens tervezettség elméletének szakavatott ismerője.  

A szeminárium témái:
Az élet eredetének rejtélye 
Az intelligens tervezettség bizonyítékai
Az evolúcióelmélet hiányosságainak feltárása
Az állati ösztönök misztériuma

Közelgő workshop időpontok

2021. december 17-19.

Részvételi díj

30.500- Ft
(A fenti ár mindent tartalmaz kivéve a szállást. A végső ár a szállás típusától függően változhat, és a pontos árak megtalálhatók a regisztrációs űrlapon.)

Az elvonulás programja

Napi időbeosztás

15:00 – 17:30Érkezés és a szállás elfoglalása
17:30 – 18:30Vacsora
18:30 – 19:30Ismerkedés
4:30 – 8:30Hajnali szertartás a szentélyben*
8:30 – 09:30Reggeli
10:00 – 11:30Szeminárium: A természet IQ-ja
Az élet eredetének rejtélye 
12:00 – 13:00Templomi körvezetés
13:00 – 14:00 Ebéd
14:00 – 16:00Szünet
16:00 – 17:30Szeminárium: A természet IQ-ja
Az intelligens tervezettség bizonyítékai
Az evolúcióelmélet hiányosságainak feltárása
18:00 – 19:00Vacsora
* szabadon választott
4:30 – 8:30 Hajnali szertartás a szentélyben*
8:30 – 9:30Reggeli
10:00 – 11:30Szeminárium: A természet IQ-ja
Az állati ösztönök misztériuma
11:30 – 13:00Záró beszélgetés
13:00 – 14:00Ebéd
* szabadon választott
Ismerd meg a tagjainkat!

Foglalkozásvezetők


Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Daszá)Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Dásza) kulturális antropológus és Krisna-hívő teológus. Doktori disszertációját biológiatörténeti témából írta. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tanára. Az intelligens tervezettség tudományos irányzatának legaktívabb hazai ismeretterjesztője. Társszerzője „A természet IQ-ja” című könyvnek, amelynek angol kiadását a „USA Book News” annak idején az év három legjobb tudományos könyve közé választotta.

Vendégház személyzet

Az eredetileg Izraelből származó Sukhajanti három éve a közösségünk tagja. Körbeutazta a világot és számtalan helyen megfordult már, így bizton állítja: Krisna-völgy páratlan hely! Boldogan segít majd titeket a vendégházzal kapcsolatos kérdésekben.

Sukhajanti Dévi DásziVendégház vezető

Étterem személyzet

Gopáli nagyon szeret friss, helyi, szezonális zöldségekből, gyümölcsökből főzni, és örömét leli benne, ha vendégeit finom, laktató és egészséges ételekkel kínálhatja. Orosz származású, több mint hét országban élt és főzött, ami alatt értékes tapasztalatokat szerzett a helybeli konyhák sajátosságáról. Biztosak vagyunk benne, hogy nagyra fogod értékelni főzőtudományát. Szívesen válaszol a kérdéseidre az étteremmel, valamint az ájurvédikus étkezéssel és táplálkozással kapcsolatban.

Gopáli Dévi DásziÉtteremvezető és szakács

Habár Lila-sakti a közösségünk egyik legfiatalabb tagja, a szolgálata mégis nagyon fontos és nélkülözhetetlen. Felügyeli az étterem napi működését, ügyelve arra, hogy minden apró részlet a helyén legyen és a vendégek mesés élményben részesüljenek. Nagyon szeret rajzolni, művészi tehetsége az étterem díszítésében is megtalálható. Németországban nőtt fel magyar szülők gyermekeként, így nemcsak magyarul, de németül és angolul is folyékonyan beszél. Örömmel segít bármilyen étteremmel kapcsolatos témában.

Lila Sakti Dévi DásziÉtterem ügyintéző